Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru ca este vara si pentru ca avem legume proaspete din belsug, am profitat de acest lucru si am pregatit o ciobita racoroasa din dovlecei si muuult leustean. A iesit o minunatie! Aromata si gustoasa exact asa cum mancam in copilarie.
Spalam legumele si le curatam de coaja.
Tocam marunt ceapa, telina, morcovii si ardeiul.
Intr-o oala punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate. Amestecam si dupa 5 minute adaugam apa fierbinte.
Cartofii si dovleceii ii taiem cubulete.
Cand apa incepe sa fiarba, adaugam cartofii si lasam sa fiarba aproximativ 20 minute.
Tocam rosia marunt si o punem in ciorba. Adaugam cubuletele de dovlecei, potrivim de sare si piper, punem si bulionul si lasam sa fiarba inca vreo 10-15 minute.
Oprim focul si presaram mult leustean proaspat, tocat.
1
Se serveste cu ardei iute si/sau cu smantana (cui ii place).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult